Cover reveal en koop de e-boek serie alvast!

Cover Hartenmuziek #1: Het ritme van mijn hartOp 15 december verschijnt het Lied van mijn Hart, een boek dat ik samen met bestseller auteur Lizzie van den Ham schreef. Lees je liever e-boeken dan papieren boeken? Dat kan natuurlijk ook! Vandaag is de officiële cover release en je kunt de e-boeken ook alvast kopen. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder snel verder!

Cover release van de e-boek serie

Het lied van mijn hart verschijnt op papier met een prachtig roze omslag in 1 band, maar uitgever Jen Minkman heeft ervoor gekozen om het boek voor de digitale lezers op te splitsen in een serie. De serie krijgt de naam Hartenmuziek en Het ritme van mijn hart is het eerste deel. Het tweede deel heet De muziek van mijn hart. Voor de e-boeken heeft Jen gekozen voor foto’s in plaats van tekeningen. Online werkt dat beter, is haar ervaring. Op het eerste deel staan Liv en Kim, op het tweede deel Anne en Sjoerd. Ik vind ze echt heel gaaf! En jij? Wat vind jij ervan?

Cover reveal Hartenmuziek #1: Het ritme van mijn hart

Cover reveal Hartenmuziek #1: Het ritme van mijn hart

Cover reveal Hartenmuziek #2: De muziek van mijn hart

Cover reveal Hartenmuziek #2: De muziek van mijn hart


Koop de e-boek serie alvast!

Barst je inmiddels van nieuwsgierigheid? Hoewel het papieren boek nog heel even op zich laat wachten, zijn de e-boeken vanaf vandaag al te koop. Hieronder de links waar je ze kunt aanschaffen:

* Het ritme van mijn hart (Kobo)

* De muziek van mijn hart (Kobo)

* Het ritme van mijn hart (Google Books)

* De muziek van mijn hart (Google Books)

* Het ritme van mijn hart (iTunes)

* De muziek van mijn hart (iTunes)

* Het ritme van mijn hart (bol.com)

* De muziek van mijn hart (bol.com)

* Het ritme van mijn hart (Amazon)

* De muziek van mijn hart (Amazon)

* Het lied van mijn hart (Kobo Plus)


Het lied van mijn hart

Wil je meer weten over de papieren editie? Of wil je graag weten waar de boeken over gaan? Klik hier voor meer informatie.


Boekpresentatie

Poster boekpresentatieEn vergeet vooral niet om 15 december naar de boekpresentatie bij The Read Shop Kroonpassage in Lelystad te komen, want het wordt mega-gezellig! Nog niet overtuigd of wil je gewoon meer informatie? Lees mijn blogpost ‘Negen redenen waarom je bij de boekpresentatie van Het lied van mijn hart wilt zijn.’

Liefs,

Lily Frank Logo

Plaats een reactie