Het Bruna YA & NA Event in Hardenberg

OnderwegVorige week zondag was ik uitgenodigd om te komen signeren op het Bruna YA & NA Event in Hardenberg en dat was zo ontzettend leuk! Door alle hectiek was ik er nog niet aan toegekomen om het met jullie te delen, maar ik ga alsnog een poging doen 😉 Lees hieronder verder voor mijn verslagje van de zeer geslaagde dag.

Tafel van Lily Frank

Mooi plekje

Het event vond plaats in de lobby van Theater De Voorveghter. Al meteen bij binnenkomst zag het er gezellig uit. Er waren al enkele schrijvers bezig met het inrichten van hun tafel. Ik herkende er een heleboel, maar besloot om eerst even mijn eigen plekje in te richten voordat ik gezellig ging doen.


Oli Veyn

Veel bekenden

Daarna heb ik meteen even een rondje gemaakt, want ik zag zoveel bekende gezichten! Schrijfster Miranda Peters was de organisator van het event, aangezien zij samen met haar man eigenaar is van Bruna Hardenberg. Meteen om het hoekje bij binnenkomst stonden aan de ene kant Miranda Hillers en aan de andere kant Jen Minkman met haar uitgeverij Dutch Venture Publishing. Naast DVP was de stand van Tinteling Romance met uitgever Olga Hoekstra/ schrijver Lis Lucassen. Als auteur was Kate Paris te gast. Daarnaast stond Wendy Brokers met maar liefst twee nieuwe boeken. Marielle Duntax deelde een stand met Liz Hartevelt en naast hen bevond zich de stand van Suzanne Peters. Wauw, wat heeft die al een stapel boeken geschreven zeg! Daarna was de stand van Mascha Schoonakker, gevolgd door Oli Veyn. Die had behalve haar boeken ook creatieve uitspattingen meegenomen! Ik stond daarnaast en ten slotte was er een stand van Firefly Book met Bianca. Haar kende ik nog niet persoonlijk, maar wat heeft ze onwijs gave spulletjes!


Stand van Lily Frank en Firefly Book

Oprecht geïnteresseerd

Daarna druppelden de gasten een voor een binnen. Uiteindelijk werd het niet onwijs druk, maar we merkten wel dat de mensen die gekomen waren oprechte interesse hadden. Er werden heel wat mini-boekjes meegenomen bij mijn stand en ik heb verschillende keren enthousiast kunnen vertellen over mijn boeken. Bianca had Gonna Catch Pikachu gelezen en is daar laaiend enthousiast over. Iets wat ze bezoekers die het boekje oppakten verschillende keren op het hart drukte. Dat vond ik leuk, want zoiets doe je niet snel bij je eigen boeken.


Boekpresentatie Oli Veyn

Workshops en boekpresentaties

Er waren die middag ook allerlei workshops te volgen. Zelf gaf ik een workshop over het schrijven van boekrecensies. Ik doe dat namelijk al jaren met veel plezier en als schrijver heb ik natuurlijk ook al heel wat recensies over mijn eigen boeken voorbij zien komen. Daarin heb ik veel verschillen gezien, variërend van een gekopieerde flaptekst met drie regels mening erbij tot halve boekwerken met toegelichte analyse van het boek. Ook presenteerde Oli Veyn een speciaal boek: Wederzijds verlangen, het allereerste Godijntje. Dit is een klein boekje voor een klein prijsje. Het zag er zo leuk uit, dat ik er meteen eentje meegenomen heb. Ook werd die middag het boek Van Hoofdletter tot punt. van Rianne Werring gepresenteerd door Tinteling Romance.


Samen met Bianca van Firefly Book

Wat ik het leukst vind aan zo’n dag? De gezelligheid. Het weerzien met collega’s. Het ontmoeten van nieuwe collega’s uit het boekenvak. En bovenal ook de inspirerende omgeving. Na afloop zijn we nog met een flinke groep schrijvers ergens wat gaan eten en hebben we nagepraat over de dag en over waar we momenteel mee bezig zijn op schrijfgebied. Meestal kom ik na zo’n dag thuis met het gevoel: ik pak nu de laptop erbij en ga schrijven. Ik hoop dat jullie het allemaal net zo leuk vonden als ik! Iedereen in ieder geval onwijs bedankt voor de leuke dag.

Lily Frank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s