Nummer 1 bestseller op itunes…

Nummer 1 bestseller op iTunesWauw, ik kan het gewoon niet geloven. Vanochtend zette ik een blogpost online met de covers van de nieuwe e-boekserie en de linkjes om ze aan te schaffen en nu, een paar uur later, hebben we Michelle Obama van de troon gestoten op iTunes. Ik kan alleen maar zeggen: super bedankt voor jullie enthousiasme, lieve lezers. Lizzie en ik hebben het boek geschreven, maar we hebben lezers nodig om een bestseller te krijgen. Of een #1 positie. Lizzie en ik hopen dat jullie onwijs van het boek zullen genieten!

Op 1 in de iTunes Hitlijst Romantiek

Stormloop

Vol spanning zag ik de hitnotering steeds verder stijgen vandaag. Het begon met enthousiasme dat de beide e-boeken überhaupt terecht waren gekomen in de hitlijsten, maar al snel zagen we ze in hoog tempo stijgen. Na enige tijd zagen Lizzie en ik vol trots dat deel twee de eerste plek in de categorie Romantische fictie bereikt had. Maar daarmee was de bestorming van de hitlijsten nog niet voorbij.


Top 5 iTunes

Top vijf om trots op te zijn

De top vijf van de algemene hitlijst werd aangevoerd door Michelle Obama, gevolgd door Lee Child, Nora Roberts, David Baldacci en John Grisham. Niet de minste namen om tussen te staan. Bijna onwerkelijk om er boven te staan! Lizzie en ik zijn dan ook apetrots dat onze namen in dit lijstje mogen prijken dankzij onze lezers!


Nummer 2 hitlijst Romantiek

Deel 1 op nummer 2 in de categorie Romantiek

Ook deel 1 doet het niet verkeerd; die staat op dit moment op nummer twee in de hitlijst Romantische fictie gratis en op nummer 10 in de algemene hitlijst gratis. Maar ook die zien we nog gestaag stijgen, dus wie weet 😉

* UPDATE 5-12 *

Deel 1 staat inmiddels op 1 in de rubriek Romatische fictie en op 2 in de algemene hitlijst. 🥰


Nummer 10 hitlijsten gratis

Nogmaals onwijs bedankt, lieve lezers!

Lily Frank Logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s