Vakantie vibes kortingsactie!!!

Dit weekend begint de zomervakantie in Noord-Nederland! Omdat ver weg op reis er voor de meesten dit jaar niet in zit, is de mini-vakantie tussen twee kaften “Liefde zonder kleerscheuren” tijdelijk in prijs verlaagd! Van 4 t/m 25 juli betaal je slechts €0,99 in plaats van €1,99. En heb je Kobo Plus? Dan lees je dit verhaal helemaal gratis.

“Liefde zonder kleerscheuren” gaat over Robin, die na een pijnlijk verbroken relatie door beste vriendin Brenda mee op sleeptouw genomen wordt voor een vakantie in Frankrijk. Bij aankomst blijkt Brenda echter geen gewone, maar een naturistencamping geboekt te hebben! Robin heeft helemaal niets met nudisme en heeft grote moeite om haar draai te vinden op de camping. Vooral als ze ook nog eens op gênante wijze de knappe (en vooral naakte) Ned tegen het lijf loopt…

“Een vrolijk, zomers liefdesverhaal vol misverstanden en heerlijke humor.” In de boekenkast

Nieuwsgierig? Via deze link vind je meer informatie en een overzicht van links naar e-boekwinkels.

Festival tussen twee kaften!

Ik heb leuk nieuws: de verhalen uit Liefde op Lowlands komen in een nieuw jasje terug onder de titel “Lowlands love stories”! Behalve mijn drie verhalen uit de eerder verschenen bundel, zit in deze nieuwe bundel ook het bonusverhaal “Benefietconcert met bijwerkingen”. Het e-book verschijnt op 30 juni, maar is nu al als pre-order beschikbaar op Kobo!

Meer lezen? Kijk hier!

DVP & Godijn online Boekenmarkt

Zet het in je agenda: op zaterdag 6 juni vindt op Facebook het online event DVP & Godijn online Boekenmarkt plaats van 13:45 tot 20:15. Ook ik ben van de partij: om 19:30 uur sta ik op het programma met “Op roadtrip met een bijrijder”, waarin ik vertel hoe het is om samen te werken met een andere schrijver. Maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven!

Lees verder

‘De roadtrip van je leven’ gaat de wereld in!

Het is zover! Vanaf vandaag is het e-boek verkrijgbaar van ‘De roadtrip van je leven’ en op vrijdagavond 15-05 om 19.30 lanceren we de paperback-editie tijdens een speciale online boekpresentatie! Super spannend natuurlijk, want we hebben ongeveer anderhalf jaar aan het boek gewerkt. Ik heb er onwijs veel zin in en ben erg benieuwd wat jullie van deze nieuwe samenwerking zullen vinden. Nieuwsgierig? Hier lees je meer over het boek:

Auteurs voor Australië

In februari verschijnt de verhalenbundel Auteurs voor Australië, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan het WWF voor het getroffen Australië. De bundel bestaat uit tien romantische verhalen en één gedicht, die allemaal als thema brandweer, Australië en/of klimaatsverandering hebben. Aan de bundel werkten belangeloos tien auteurs, drie redacteuren, een persklaarmaker, twee vormgevers, een marketeer en een illustratiebureau mee, onder leiding van young-adult auteur Oli Veyn. Ik ben ontzettend trots dat ook ik deel mag uitmaken van dit bijzondere project!

Lees verder

Bijdrage voor een kerstbundel

dd920181-26e3-4349-b44f-a7fc0d1ab45eEnkele maanden geleden benaderde Olga van Tinteling Romance mij of ik zin had om een verhaal te schrijven voor de kerstbundel, die in november uitkomt. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, want daar had ik wel oren naar. Begin deze maand klom ik in de pen… eh… in het toetsenbord en zette mezelf aan de taak om een kerstverhaal te schrijven. Alleen… soms is het best lastig om inspiratie te verzinnen voor een thema waarover al zoveel verhalen zijn geschreven…

Lees verder