De roadtrip van je leven

Na het succes van ‘Het lied van mijn hart’ (2018) is de nieuwe samenwerking tussen Lizzie van den Ham en Lily Frank een feit! Op vrijdagavond 15 mei 2020 verschijnt tijdens een online boekpresentatie op Facebook hun nieuwste boek ‘De roadtrip van je leven’ als paperback. Het e-book is inmiddels al verkrijgbaar!

Flaptekst

Een roadtrip is wel het laatste waar je op zit te wachten als je bang bent voor autorijden… of je reisgenoot niet uit kunt staan.

Eline de Vries is na een auto-ongeluk de weg niet meer op geweest, en dat terwijl ze een reisblog heeft en dol is op vakantie. Ze kijkt er erg naar uit naar Sicilië te vliegen om haar beste vriendin Beatrice te bezoeken, maar dan doet Bé haar plots het compleet idiote voorstel om ‘gezellig’ samen met haar broer te reizen. In haar auto, zodat ze die weer kan gebruiken. Een roadtrip met Marcus, die ze niet kan uitstaan? In een auto uit het jaar nul? Eline zou wel gek zijn. Maar Bé heeft het talent iedereen te enthousiasmeren voor haar wilde plannen en voor Eline het weet is ze onderweg naar Italië. Samen met Marcus, die nu wat ouder en hopelijk ook wijzer is dan toen…
Sinds Marcus Govaerdts bij zijn ouders in hun boekhandelsketen is gaan werken, verzuipt hij in het kantoorwerk. Als zijn zus hem uitnodigt om naar Sicilië te komen, lijkt dat het moment om eindelijk los te komen van zijn drukke baan. Helaas zadelt zijn moeder hem onderweg nog even op met een ‘belangrijke cursus’. Voor Marcus is de roadtrip een mooie gelegenheid om de beste vriendin van Bé te laten zien dat hij heus wel wat meer in zijn mars heeft dan zij denkt. Als tiener had hij een oogje op haar, maar dat liep uit op gekwetste gevoelens. Kan hij haar hart alsnog winnen tijdens deze roadtrip?

‘De roadtrip van je leven’ is daarmee een heerlijk vakantieverhaal vol humor, romantiek en avontuur!

Paperback pre-orderen!

Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Je bestelt een exemplaar voor €17,95 + €4,- verzendkosten (NL) door een mail te sturen naar lilyfrankromance@gmail.com.Je ontvangt dan vooraf een betaalverzoek van de schrijfster. Tijdens de online boekpresentatie ontvang je dan een persoonlijk signeerfilmpje! Houd het evenement in de gaten; binnenkort verklappen we wat je van de online boekpresentatie kunt verwachten! Let op: liefst bestellen voor 30-04-2020 in verband met bestellen. Na de boekpresentatie wordt de verkoopprijs €18,95.

E-book

* iTunes
* Kobo (ook verkrijgbaar via Kobo Plus)
* Google Play
* Libris
* Amazon
* Bol

Boekpresentatie

In verband met COVID-19 kan er voor dit boek geen fysieke boekpresentatie plaatsvinden. Daarom heeft de uitgever Dutch Venture Publishing een Facebook Evenement aangemaakt voor een speciale online boekpresentatie!

Blogtour

De blogtour vindt plaats van 8 t/m 12 juni 2020.

Maandag 8 juni

· Caroline – recensie: https://wordpress.com/view/mustreadsornot.com

· Valerie – recensie: https://valeriesboekenwereld.be/

Dinsdag 9 juni

· Eline – recensie: https://www.elinebooks.com/

· Bianca – recensie: https://drukinkt.net/

Woensdag 10 juni

· Liz – recensie: https://divabooks.nl

· Annette – recensie: https://booksofhopeanddreams.wordpress.com/

Donderdag 11 juni

· Diane – recensie: https://www.facebook.com/Dianesboekenhoekje/

· Saskia – recensie: https://sjmschrijft.wordpress.com/

· Chelsey – recensie: https://leesmeemetmij.be/

Vrijdag 12 juni

· Jeanine – recensie: https://perfecteburen.nl

· Anja – recensie: http://www.followmemove.com

· Sheila – recensie: https://indeboekenkast.com/

Reviews

* Confessions of a serial reader

* Ivette met een i

* Valeries Boekenwereld

* Mustreads or not

* Elinebooks.com

* Drukinkt

* Diva Books

* Books of hope and dreams

* SJM Schrijft

* Dianes boekenhoekje

* Lees mee met mij

* Follow me move

* In de boekenkast

* Perfecte buren