Negen redenen waarom je bij de boekpresentatie van Het lied van mijn hart wilt zijn

Poster BoekpresentatieKlik op de afbeelding voor het Facebook-evenement

Zaterdag 15 december wordt mega gezellig, want dan is de officiële boekpresentatie van Het lied van mijn hart! Zet dus alvast een kruis in je agenda, want dit wil je niet missen! Hieronder geef ik jullie acht redenen waarom je hier echt bij wilt zijn!

1. Lelystad geeft licht

Lelystad geeft licht is een moment van samenzijn en samen sterk staan. Verschillende partijen in Lelystad slaan de handen ineen om van Lelystad geeft licht de gezelligste dagen in december te maken. Warmte, gezelligheid, liefde en veel mooie lichtjes. Daar staat Lelystad geeft licht voor. Ik ben bijzonder trots dat onze boekpresentatie onderdeel uit mag maken van dit mooie initiatief.

Lelystad geeft licht logo


2. Het is de nieuwe Lizzie van den Ham

Zijn jullie ook zo’n fan van haar boeken? Ik in elk geval wel! Vooral haar serie rondom het Thorbecke College heb ik verslonden! Ik ben dan ook mega trots dat ze samen met mij een boek wilde schrijven! En dan ook nog eens eentje die binnen die serie valt! ❤

Verboden liefde cover

Cover van Verboden liefde


3. Warme chocolademelk en een mooi verhaal

Als je naar een boekpresentatie gaat, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar het boek dat gepresenteerd gaat worden. Zo simpel is de rekensom. Wat is er op zo’n moment beter dan alvast een stukje proeven van de inhoud? Nou, dat kan ik wel vertellen: proeven van de inhoud onder het genot van een lekker kopje warme chocolademelk! Tijdens de boekpresentatie delen we die vlak voor het voorlezen namelijk uit, zodat jullie optimaal van het verhaalmoment kunnen genieten.


4. Behind the scenes

Zo her en der hebben we al wel iets vertelt over hoe het schrijfproces er achter de schermen uitzag, maar tijdens de boekpresentatie zal ik hier samen met uitgever Jen Minkman nog veel meer over vertellen!


5. Muziek!

In het boek zit ook een erg bekend liedje, waar een creatieve draai aan gegeven is. Samen met onze uitgever zal ik tijdens de boekpresentatie deze speciale editie van het liedje ten gehore brengen! Dat wil je niet missen 😉


Kerstfoto van Lily Frank

Kerstfoto van Lily Frank

6. Ontmoeten en groeten

Natuurlijk, iedereen kan het boek bestellen via de blauwe bolle of vele andere boekhandels, maar het is toch veel leuker om het boek mee te nemen als herinnering aan een onwijs gezellige middag? Zo wordt het boek niet zomaar een bestelling van een soloproduct, maar wordt het een belevenis die je met anderen deelt. Bovendien: het lijkt mij leuk om jou te ontmoeten en te begroeten!


7. Kerstwens van Lizzie en mij

Omdat wij van onze lezers houden, hebben Lizzie en ik speciaal voor de boekpresentatie een bijzondere kerstwens gemaakt. Ga dus niet alleen met het boek, een warme, volle buik en een lied in je hart naar huis, maar ook met een liefdevolle wens voor de feestdagen en het nieuwe jaar 🙂


8. Jos is de aardigste boekhandelaar van Nederland

Dat is geen grapje hoor!

Jos, de aardigste boekhandelaar van NederlandJos, de aardigste boekhandelaar van Nederland (Bron: Facebook Pagina The Read Shop Kroonpassage)

9. Je cadeautjes zien er geweldig uit

Wist je dat eigenaresse Ingrid ’s avonds op de bank druk in de weer is met knutsels voor cadeautjes? Zo maakt ze originele cadeauzakjes en leuke accessoires die een cadeautje spontaan veranderen in een feestje. Ik ken mensen die speciaal naar The Read Shop Kroonpassage gaan omdat ze zo leuk inpakken. Hier koop je cadeautjes waar je trots mee aan kan komen!


Nu wil je natuurlijk graag nog even weten wie, wat, waar, wanneer. Komt ie!

Boekpresentatie Het lied van mijn hart

The Read Shop Kroonpassage

Kroonpassage 23, 8232 VP in Lelystad

Za 15 december van 13.30 tot 16.00 uur

Wil je verzekerd zijn van een boek? Reserveren mag via lilyfrankromance(@)gmail.com.

PosterKlik op de afbeelding voor het Facebook-evenement

Een gedachte over “Negen redenen waarom je bij de boekpresentatie van Het lied van mijn hart wilt zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s