Het Glazen Hart

< Terug naar Boeken >

In LEUGENS OP REQUEST [Tamara Haagmans] is Serena door het dolle heen als ze wordt aangenomen als productie-assistente bij het Glazen Huis in haar woonplaats Heerlen. Dat haar CV van leugens bij elkaar gehouden wordt, is slechts een onbelangrijk detail. Net zoals ze al vermoedde, blijkt ze het werk uitstekend aan te kunnen. Nou ja, behalve misschien die ongelooflijk sexy regisseur. Nog zo’n onbelangrijk detail. Dan duikt er een medewerker op die zogenaamd haar collega geweest is. Is het tot ziens Glazen Huis en sexy regisseur?

Als de liefde serieus is,
Kan die dan verwoest worden door leugens op request?
In RODE KLUIS [Lily Frank] heeft Angelique net een stapje teruggedaan als coördinator bij het Rode Kruis in Dronten. De nieuwe coördinator Dante pakt alles anders aan en slaat haar adviezen compleet in de wind. Dante brengt Angelique van haar stuk met zijn wilde ideeën. Nee, EHBO-er Gert is een stuk veiliger. Helaas ziet Angelique zich gedwongen om samen met Dante een actie te organiseren om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request en tot overmaat van ramp moet ze ook nog eens met hem naar Limburg om de cheque naar het Glazen Huis te brengen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, krijgen ze pech onderweg…
Je kunt je hart wel in een kluis stoppen,
maar je weet van tevoren nooit wie de sleutel blijkt te hebben.

*** ONDERSTAANDE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN ***

Tinteling Romance staat voor liefde en romantiek. Voor wegdromen, een ontsnapping aan de realiteit. Helaas is er voor jongeren die moeten overleven in oorlogsgebieden weinig ontsnapping mogelijk. Zij ervaren dagelijks de harde realiteit en worden geconfronteerd met hun oorlogsverleden door de onzichtbare en zichtbare littekens die zij met zich mee dragen. Deze Next Generation verdient een toekomst, verdient het hun dromen te laten uitkomen en daar wil Tinteling Romance zich voor inzetten. Auteurs Tamara Haagmans (uit Heerlen!) en Lily Frank schreven een erotische chicklit voor de bundel ‘Het Glazen Hart’. Deze bundel kun je aanschaffen (als e-boek en er is dankzij BD-sign en Coriovillum een beperkte papieren oplage). Met de opbrengsten van Het Glazen Hart steunen wij de actie en de DJ’s in Het Glazen Huis! Wil jij ons steunen en daarmee The Next Generation? Doe dan mee aan de actie van Tinteling Romance door het e-boek aan te schaffen, een papieren bundel te kopen tijdens de boekpresentatie op 20 december in Heerlen of klik op ‘sponsor deze actie’. Alvast BEDANKT!!!


E-book

Het Glazen Hart is november 2016 verschenen als e-boek bij Tinteling Romance. Drukker BD-sign en Coriovillum sponsorden samen de exclusieve papieren oplage van 100 exemplaren. Inmiddels is deze titel op verschillende downloadkanalen gratis te downloaden: