Nieuw project met Lizzie: De roadtrip van je leven

Tijd voor een update! Ik had stiekem al een paar keer laten vallen dat ik begonnen ben aan een nieuw project. En niet zomaar een project: een nieuw boek in samenwerking met Lizzie van den Ham!

Nieuw boek, nieuw verhaal

Kort na de verschijning van Het lied van mijn hart belde Lizzie mij met een onwijs gaaf idee: “Laten we samen een boek schrijven over twee mensen die een roadtrip ondernemen naar Italië! Van Nederland naar Sicilië.” We spraken af om het idee verder uit te werken en gaven het boek de voorlopige titel De roadtrip van je leven.


Plotten

Een plotdag volgde, waarop we de verhaallijn en karakters helemaal uitdachten. Ook voor dit boek besloten we om en om een hoofdstuk te schrijven. De eerste gedachte was om het boek zomer 2019 uit te brengen. Dat bleek iets te ambitieus.


Roadtrip!

Inmiddels staan de eerste paar hoofdstukken op papier en besloot ik om samen met mijn vriendin en uitgever Jen Minkman van Dutch Venture Publishing af te reizen naar Rome, om vandaar met de auto af te dalen naar Sicilië op onze eigen roadtrip. Zo kan ik met eigen ogen het landschap aanschouwen en ervaren hoe het voelt om Italië per auto te ontdekken.


De status op dit moment? Net wakker geworden op dag twee van die researchreis 😉 En het boek staat gepland om zomer 2020 te verschijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s