Bookish kaars bij Het lied van mijn hart!

Het lied van mijn hart-kaarsWauw, ik ben zo enthousiast over dit nieuwtje! Onlangs stond ik samen met Bianca van Bibi Books op een evenement en we kwamen in gesprek over haar toffe kaarsen en het boek dat ik onlangs samen met Lizzie van den Ham schreef. En toen stelde ze voor om een speciale kaars te maken bij het boek! πŸ’• Hieronder vertel ik jullie er alles over.

Geurkaars

De speciale Het lied van mijn hart-kaars is niet zomaar een kaars, maar een handgemaakte soja-was geurkaars die naar aardbeien en munt ruikt en die ongeveer 20 uren brandt. De kaars zit in een blikje met een doorzichtig deksel, waardoor je de mooi vormgegeven lichtbron goed kunt zien. Bianca decoreerde de kaars met vormpjes die perfect passen bij het boek, zoals muzieknoten en hartjes. En het etiket is vormgegeven in de stijl van het boekomslag. Kortom: liefde op het eerste gezicht voor mij als schrijver πŸ˜‰


Nieuwsgierig geworden naar de kaars? Klik dan snel op deze link om het product in de Etsy shop van Bibi Books te bekijken.

De foto’s in deze post zijn trouwens gemaakt door Bianca van Bibi Books.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s