De boekpresentatie van Het lied van mijn hart

Boekpresentatie Het lied van mijn hart

Gisteren presenteerde ik samen met uitgever Jen Minkman van Dutch Venture Publishing Het lied van mijn hart bij The Read Shop Kroonpassage in Lelystad. Het liep allemaal iets anders dan we hadden gepland, maar het was wel hartstikke gaaf! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Lily Frank op het dak van de parkeergarage

Precies op tijd…

Ik weet niet hoe ik het voor elkaar krijg, maar op de een of andere manier lukt het elke keer weer: de hoofdlijnen zijn allemaal voor elkaar, maar als ik dan ’s ochtends wakker word en me klaar maak voor zo’n evenement, zijn er plotseling nog honderden klusjes die nog ‘even snel’ gedaan moeten worden. Denk aan: wat trek ik aan, wat moet ik allemaal meenemen en wat moet ik allemaal nog extra meenemen voor mensen die ik vandaag ga zien? Ik moest me dus toch nog haasten, ook al was ik mooi op tijd opgestaan. Maar toen ik eenmaal in Lelystad was aangekomen, had ik er mega veel zin in!


Boekpresentatie in de Kroonpassage

Een beetje anders dan gepland

De planning was een echte boekpresentatie, compleet met praatje en al. Maar eenmaal daar kregen we een plekje voor de winkelingang, in de galmende, overdekte Kroonpassage. Het zag er super gezellig uit daar, helemaal in kerstsferen en we stonden mooi in de loop. Daarom besloten we om ons oorspronkelijke plan een beetje aan te passen. We hadden spekkies bij ons en van Lelystad geeft licht hadden we super leuke kerstmutsen met lampjes gekregen om uit te delen. Die deelden we actief uit aan kinderen en andere voorbijgangers. Zodra de kinderen met glunderende gezichtjes bij de stand stonden, spraken we de moeders aan met een enthousiast verhaaltje over Het lied van mijn hart. Verschillende moeders werden enthousiast en kochten het boek, heel veel anderen gaven we een kaart mee met de voorkant en de flaptekst. Wie weet hoeveel mensen het boek nog cadeau zullen geven met kerst!

Logo Lelystad geeft licht


Moeder van Lily Frank deelde warme chocolademelk uit

Warme chocolademelk

Ik had mijn moeder lief aangekeken of ze ons bij de presentatie wilde helpen. Bij dit weer hoort namelijk warme chocolademelk, vonden wij! Jen en ik hadden dus flink wat pakken chocolademelk ingeslagen, die mijn lieve mams verwarmde en uitdeelde aan voorbijgangers. En daar was wel oren naar!


Let it go

In het boek speelt muziek een belangrijke rol. Er komen verschillende bekende liedjes in voor, maar het liedje Let it go van de bekende Disneyfilm Frozen neemt een speciale positie in. De hoofdpersonen zingen een bijzondere versie van dit liedje tijdens de bonte avond en deze versie hebben Jen en ik samen gezongen op de boekpresentatie. Daarvoor moest ik wel even mijn vriend lief aankijken, want we hadden natuurlijk muziek nodig en de speakers van mijn mobiele telefoon zijn niet sterk genoeg voor de galmende winkelpassage. Daarom had ik lekker de soundbar van de televisie meegenomen! Met resultaat! We hadden een prima muzikale ondersteuning en veel mensen bleven staan om even te luisteren. Een meisje zong uit volle borst mee, net zoals in het boek! En na afloop kregen we een heel lief compliment:

“Jullie moeten meedoen aan The Voice! Het was zo goed!”

Die konden we in onze zak steken ā¤ Voor Jen was het mooiste compliment dat een voorbijganger herkende dat ze in het Koreaans aan het zingen was, wat geen geringe prestatie is als je de taal helemaal niet spreekt!


Fotoshoot Lily Frank met Het lied van mijn hart

Fotoshoot

’s Avonds moest ik natuurlijk uitgebreid op de foto met mijn nieuwe boek, want hij is zo mooi geworden! En hebben jullie die coole sticker al gezien met “#1 bestseller op iTunes!”? Super trots natuurlijk!


Lezen!

Al met al heb ik een heerlijke dag gehad. Het was gezellig met Jen, mijn moeder en het personeel van The Read Shop Kroonpassage, en we hebben vele mooie gesprekken mogen voeren met voorbijgangers. Een hoogtepunt vond ik ook het bezoekje van mijn vader met zijn vriendin Jose, die ook even kwamen kijken. Het vult mijn hart met blijdschap dat we veel mensen blij gemaakt hebben met kerstmutsen, warme chocolademelk, spekkies en natuurlijk verhalen. Nu volgt het leukste gedeelte van het schrijven van een boek: die allereerste keer dat je de eindversie als echt boek mag lezen. šŸ˜‰ Ben jij inmiddels ook nieuwsgierig geworden naar dit boek? Klik hier als je er meer over wilt weten!

Liefs,

Lily Frank Logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s