Ik ga naar een event en ik neem mee…

Lily Frank knutselt mini-boekjesMorgen (of eigenlijk vandaag al!) is het Bruna YA & NA Event bij Theater Voorveghter in Hardenberg en ik ben daar te gast als auteur. Meestal wordt dat een paar maanden van tevoren gevraagd. Ik zet dat in mijn agenda, post erover op mijn social media en dat is dat. Tot de avond van tevoren. Dan bedenk ik ineens allerlei dingen die ik niet moet vergeten… Vandaar vandaag een post over de voorbereidingen.

Mini-boekjes in schaal

Net traktaties…

Als ik naar een event ga, vind ik het altijd leuk als stands goodies hebben die je mee mag nemen. En ik dacht: als ik het als bezoeker leuk vind om ze te krijgen, dan moet ik als standhouder zorgen dat ik iets heb om uit te delen. Speciaal voor jullie maakte ik het mini-boekje ‘Kom uit die kast!’. Een kort verhaaltje in een piepklein boekje. Het schrijven en het ontwerpen vond ik superleuk om te doen en was ook zo klaar. Het vouwen van de boekjes… Dat was een iets ander verhaal. Het leek net alsof ik als ijverige moeder traktaties aan het knutselen was. En in zekere zin is dat natuurlijk ook zo, als moeder van mijn boekenkinderen.


Bordjes

Wat is wat…

Als bezoeker van een stand is het fijn als je snel kunt zien bij welke stand je bent aangekomen, wat iets is en wat het kost. Daarvoor zijn bordjes best handig. Met wat karton, een kalligrafeerstift en wat geduld waren ze zo gemaakt!


Koffer

Op reis…

Al met al is het toch nog best een gesleep met alle spullen. Denk aan die bak met mini-boekjes, wat lekkers, een kleedje voor op tafel, mijn notitieboek en de bordjes. Uiteindelijk heb ik ze lekker allemaal in een koffer weten te proppen. Dat neemt toch wel iets gemakkelijker mee!


Doos met boeken

Wat vergeet ik nu…

Alles zit nu netjes in de koffer, maar toch heb ik het gevoel dat ik iets vergeet. O ja! Laat ik vooral ook de boeken meenemen, want daar komen jullie natuurlijk voor naar het event! 😉


Doosje promotiekaartjes

Promotiemateriaal

Uiteraard wil ik jullie ook graag laten zien dat er een nieuw boek aankomt. Het boek zelf is er nog niet, dus dat kan ik niet meenemen. Wat er wel is, is een doosje met promotiekaartjes. Die gaan wel mee! O, en deze natuurlijk ook, de voorpublicaties:

Voorpublicaties


Ik heb echt superveel zin in morgen! Nu duik ik snel mijn bed in. Zie ik jullie in Hardenberg?

Liefs,

Lily Frank Logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s