Het lied van mijn hart: een nieuw boek!

Vol trots wil ik graag met jullie delen dat er in december een nieuw boek van mijn hand verschijnt. Maar ik schreef het niet alleen: dit boek is een ontzettend toffe samenwerking met bestsellerauteur Lizzie van den Ham! Samen schreven we het boek Het lied van mijn hart en om eerlijk te zijn heeft dit boek mijn hart laten zingen! Lees snel verder om te lezen hoe het boek tot stand kwam en wanneer de officiele boekpresentatie is!

Lily Frank met het complete manuscript op USB

Het complete manuscript!

Alweer enige tijd geleden besloten Lizzie van den Ham en ik om samen een boek te gaan schrijven. We besloten om het boek aan te laten sluiten bij haar populaire serie die zich afspeelt op het Thorbecke College in Den Haag. Maar hoe doe je dat nu, samen een boek schrijven?

Lily Frank met promotiekaartje

Promotiekaartjes! Wat zijn ze mooi, hè?

Lizzie en ik kozen ervoor om samen af te spreken en een raamwerk te schrijven. Zij zou het perspectief van docent Anne op zich nemen en ik het perspectief van leerling Liv en de personages zouden om en om een hoofdstuk krijgen. Met dat uitgangspunt bedachten we hoofdstuk voor hoofdstuk de plot. Daardoor konden we allebei in ons eigen tempo onze hoofdstukken schrijven, om ze daarna als een puzzel in elkaar te passen. Natuurlijk overlegden we tussendoor ook vaak en waren er na afloop nog wel een aantal elementen die we op elkaar moesten aanpassen. Maar we zijn erg trots op het resultaat!

Lily Frank met glas limoncello

Dat moeten we natuurlijk vieren!

Zet in ieder geval zaterdag 15 december alvast in je agenda, want dan vindt de officiele boeklancering plaats bij The Read Shop Kroonpassage in Lelystad. Uiteraard ben ik daarbij aanwezig en ik beloof jullie dat het mega-gezellig gaat worden!

Lily Frank drinkt glas limoncello

Proost!

3 gedachtes over “Het lied van mijn hart: een nieuw boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s